Σύντομο ιστορικό ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΗ

Η διαδρομή ξεκινά από το 1995-96 στην κατασκευαστική εταιρεία «Ελληνική Τεχνοδομική» με έργα οδοποιίας Εγνατίας Οδού και κτηριακά έργα της σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή .

Στη συνέχεια ως το 2000 στην εταιρεία Ερατοσθένης ΑΕ ως μέλος ομάδας μελέτης σε τοπογραφικές μελέτες και μελέτες εθνικού κτηματολογίου στους πιο μεγάλους δήμους της Αττικής (Μαρούσι, Μελίσσια, Χολαργό, Φιλόθεη Νέο ψυχικό Νέα Σμύρνη κ.α.)

Το έτος 2000 ιδρύεται η εταιρεία «ΤΟΠΟΔΑΣΤ» Ο.Ε μαζί με τον Γιάννη Δάσκαλο Πολ. Μηχανικό και δραστηριοποιόμαστε σε πλήθος τοπογραφικών μελετών ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Το τεχνικό γραφείο με τον διακριτικό τίτλο «ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΗ» με κύριο αντικείμενο τοπογραφικά διαγράμματα, αποτυπώσεις και μελέτες τοπογραφίας Οδοποιίας σε όλη την Ελλάδα με παράλληλη δραστηριότητα την πώληση & εκπαίδευση του λογισμικού τοπογραφίας GGCAD GGTOP.

image-layers_2-1
image-layer-2-2b-logo
image-layer-2-3-about

Υπηρεσίες - ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΗ

We share a belief in the transformational power of people united in a common purpose

Τοπογραφικά Διαγράμματα

Οι τοπογραφικές μελέτες αποτελούν τη θεμελιώδη αρχή κάθε τεχνικού έργου και θέτουν τη σωστή βάση για την υλοποίηση του.

Η αποστολή μας στην « ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΗ » είναι να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη.

Αποτυπώσεις

Η Γεωδαιτική έχει μεγάλη εμπειρία στην αποτύπωση κτιρίων νεοκλασικών και διατηρητέων για μελέτη ανακατασκευής και αρχιτεκτονικής μελέτη.

Μελέτες Τοπογραφίας Οδοποιίας

Τα στελέχη της Γεωδαιτικής   προέρχονται από το χώρο της Κατασκευής, με εμπειρία σε μεγάλα Έργα σε όλο το φάσμα των κατασκευών αλλά κυρίως σε έργα ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ και έργα ΑΠΕ.

Πώληση & Εκπαίδευση του λογισμικού τοπογραφίας GGCAD GGTOP

Σε συνεργασία με την εταιρεία ASE-Hellas S.A. σε περίπτωση αγοράς λογισμικού GGCAD μπορούμε να σας προμηθέψουμε το λογισμικό GstarCAD Professional που συνεργάζεται άριστα με τις εφαρμογές GGCAD .
*Ισχύουν πάντα οι τιμές της εταιρείας ASE-Hellas S.A.

Τεχνικό Γραφείο ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΗ

0 +
Projects Finished
0 +
Happy Clients
0 +
Projects in Progress
0
Offices Worldwide
DSC_0025

Γιατί να Επιλέξτε ΓΕΟΔΑΙΤΙΚΗ ?

Η ομάδα μας που απαρτίζεται από έμπειρους – καταρτισμένους επαγγελματίες παρέχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα με την οποία να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας.

Εμπειρους - καταρτισμένους επαγγελματίες
100 %
Μεγάλη Εμπειρία
99 %
Υπευθυνότητα & Γνώση
100 %